Business and General Aviation Association of Romania

News

  • 19 Sep 2017 6:48 PM | Anonymous

    Fiți la curent cu cele mai recente știri despre aviație, vizionați videoclipuri, ascultați podcasturi și căutați evenimente chiar de pe dispozitivul mobil cu noua aplicație AOPA disponibilă gratuit pentru descărcare în iTunes store și în magazinele Google Play.


    "Acum este mai ușor ca oricând să vă faceți planurile de zbor, să verificați evenimentele aviatice din apropierea dvs., să găsiți locații de zbor pentru weekend și să vă conectați cu echipa dvs. la AOPA", a declarat Șeful Departamentului de Marketing al AOPA Jiri Marousek.

    Știrile revistelor AOPA Pilot și Flight Training sunt actualizate cu fotografii și prezentări care apar pe ecran cu o calitate uimitoare. Glisarea permite utilizatorilor să parcurgă cu ușurință prezentările cu imagini. Segmentele video AOPA Live® pot fi vizionate în ordinea datei sau căutate. Patru serii diferite de podcasturi oferă timp nelimitat de ascultare în timp ce vă relaxați acasă sau în timpul călătoriei de zbor.


    Căutați evenimente în calendarul de aviație după tipul evenimentului, locația și intervalul de date.

    Membrii își pot gestiona apartenența prin intermediul aplicației, iar non-membrii pot accesa conținutul ca oaspete sau se pot înregistra pentru a deveni membri. Toți utilizatorii se pot conecta foarte ușor cu personalul AOPA prin intermediul aplicației utilizând funcția de chat, prin apelare sau e-mail.

    Pagina de pornire a aplicației AOPA include ultimele știri, cel mai recent videoclip și evenimente de aviație.

    De asemenea, piloții vor primi alerte prin intermediul aplicației privind restricțiile temporare de zbor din apropiere. Pe baza locației geografice a dispozitivului, piloții vor fi informați despre TFR în vecinătatea lor.

    Aplicația se poate descărca de pe iTunes sau Google Play. Puteți utiliza funcțiile de contact din aplicație pentru a înștiința AOPA despre ce anume vă place la această aplicație și  modalități prin care se poate îmbunătăți.

  • 14 Sep 2017 3:06 PM | Anonymous

    Anula acesta, Silicon Valley a găzduit, împreună cu gigantul Uber, Sumitul Uber’s Elevate, în cadrul căruia s-a discutat despre faptul că până in 2020, mașini care vor zbura, vor fi gata pentru transporta masele de oameni.


    Companiile care fac parte din segmentula aviației generale și-au anunțat parteneriatele cu Uber la aceeași conferință, Summit-ul Uber's Elevate, un eveniment care a avut lectori și conferențiari care au dezbătut și decis cine va fi responsabil cu implementarea regulamentului și cercetărilor care vor deschide calea pentru un nou viitor al spațiului aerian, cu diverse tipuri de vehicule aeriene, autonome, cu sau fără pilot.

    Uber a publicat un document în octombrie, detaliind viziunea companiei de a zbura masele de oameni în vehicule mici, electrice. În data de 25 și 26 aprilie, Summit-ul de la Dallas s-a axat pe viziunea lui Uber, împreună cu conceptele dezvoltate de producătorii de aeronave și tehnologiile conexe.

    Declarația lui Uber privind debutul "mașinilor zburătoare" până în 2020, construirea primelor patru "vertiporturi" (o instalație multi-pad pentru avioane VTOL) în Dallas și oferirea primului serviciu UberAir în 2023, a atras atenția mass-mediei, prin provocările de reglementare pe care compania tehnologică trebuie să le depășească.

    Totuși, entuziasmul multor constructori din segmentul general aviation a fost palpabil, arătat printr-o serie de anunțuri făcute în timpul conferinței. Carter Aviation Technologies din Wichita Falls, Texas, care a dezvoltat CarterCopter-ul de mai mulți ani, a anunțat un parteneriat cu compania Mooney International pentru a dezvolta o aeronavă VTOL, cu patru până la șase locuri pentru a fi utilizat în sistemul Uber, CEO-ul Jay Carter Jr. fiind printre lectorii prezenți la eveniment. El a spus într-un comunicat de presă că așteaptă cu nerăbdare să lucreze cu compania Mooney.

    Împreună cu Bell Helicopter, Pipistrel și Embraer, Aurora Flight Sciences a anunțat, de asemenea, parteneriate cu Uber; Aurora este echipat cu mijloace multimedia și vizuale, dezvăluind design-urile conceptuale și un prototip a propriei sale aeronave electrice VTOL la același summit. Un videoclip publicat pe 25 aprilie, care arăta conceptul lui Aurora eVTOL în acțiune, a fost vizualizat de aproape 50.000 de ori până în 27 aprilie. Aurora l-a citat pe Mark Moore, un fost om de știință de la NASA, care este acum directorul de inginerie la Uber, într-un comunicat de presă din 25 aprilie:

    "Uber face un mare pas înainte către prima rețea VTOL din lume și parteneriatul nostru cu Aurora Flight Sciences ne va ajuta să ne ridicăm de pe pământ", a spus Moore în comunicatul Aurora. "Rețeaua Elevate VTOL va contribui la îmbunătățirea mobilității urbane în întreaga lume și va transforma modul în care călătorim".

    Uber s-a extins deja în patru locații din jurul Dallasului pentru lansare și aterizare, și se așteaptă să înceapă dezvoltarea din 2018. Compania a detaliat la summit o viziune tentantă de a transforma două ore de mers cu mașina din San Jose, California, la San Francisco’s Marina District într-un zbor de numai 15 minute, la un preț de 1,32 $ pe milă / pasager.

    Bryant Walker Smith, un cercetător al tehnologiei transportului la Stanford Law School, a declarat pentru The Mercury News că Uber va trebui să fie sigur că va lua în calcul costurile piloților, precum și costurile de întreținere, care ar putea fi mult mai mari decât previziunea Uber anticipată de către antreprenori, și că societatea poate necesita o abordare diferită către FAA.

    "Este calea FAA, sau nici o altă cale," a declarat Smith pentru aceeași publicație.

     

  • 12 Sep 2017 10:11 AM | Anonymous

    Steven Hinton, pilotul excepțional care a câștigat de mai multe ori la categoria Unlimited Class în Campionatul Național din SUA, Air Races din Reno, Nevada, și-a adăugat numele în Cartea Recordurilor în acest weekend, în timp a bătut recordul de viteză pentru un avion cu motor cu un motor cu piston, Clasa C-1e, pe un circuit închis de 3 km. Hinton a zburat cu un Mustang P-51 modificat, numit Voodoo, aeronavă cu care a concurat la Reno în ultimii ani.

    Pe parcursul a patru tururi, Hinton a ajuns cu Voodoo la o viteza medie de 531 mph, învingând recordul anterior. Cea mai rapidă tură a fost de aproape 555 mph conform celor de la Pursuit Aviation, o companie de cinematografie aeriană care a documentat zborul. Recordul precedent a fost stabilit la 318 mph în 2012 de Will Whiteside Jr. într-un Yak-3U numit Steadfast. FAI a postat recordul lui Hinton ca fiind preliminar pentru moment.

     

     

  • 08 Sep 2017 12:34 PM | Anonymous

    Uraganul de categoria 5 este în prezent o amenințare pentru tot statul Florida, SUA

    Cu rafale de vânt de până la 300 km/oră, uraganul Irma a lovit miercuri insulele nordice din Caraibe, distrugând patru din cele mai puternice clădiri din Saint Martin.

    Potrivit ultimelor predicții ale Centrului Național de Uragane (NHC), Irma a trecut prin nordul insulei Puerto Rico joi dimineața și se îndreaptă direct către sudul statului Florida. Guvernatorul statului, Rick Scott a declarat stare de urgență pentru toată

    La începutul acestei săptămâni, American Airlines a anulat toate zborurile cu plecare din Aeroportul Internațional Miami către insulele St. Martin, St. Thomas, St. Croix și St. Kitts, adăugând doar un singur zbor suplimentar atât din St. Martin, cât și din St. Kitts către aeroportul Miami pentru persoanele care doresc să plece din calea uraganului Irma. Marți, compania American Airlines a emis și o alertă de călătorie pentru 27 de aeroporturi, incluzând pe cele din Miami, Fort Lauderdale-Hollywood, Key West, Palm Beach, Southwest Florida și Sarasota-Bradenton.

    Aeroportul Internațional Key West a suspendat de ieri toate operațiunile aeriene, iar aeroportul Miami va înceta toate operațiunile atunci când rafalele de vânt vor atinge 88 km/oră. Alte aeroporturi, cel de la Boca și Orlando, monitorizează traseul uraganului și recomandă ca avioanele să fie asigurate bine la sol și orice obiecte din zonă care ar putea deveni periculoase, să fie înlăturate.

    Irma a fost la aproximativ 85 de kilometri distanță de Marea Insulă Inagua și se așteaptă să aducă rafale de vânt care vor crea valuri de 6m în Bahamas, înainte de a se deplasa către Cuba și va ajunge în sudul statului Florida duminică seara.

    Florida este pregătită pentru o lovitură directă începând cu seara de vineri, previzionând că ar putea lovi întreaga coastă a Oceanului Atlantic, precum și statele Carolina de Sud și Georgia, unde a fost emisă starea de evacuare obligatorie.

    În insula Barbuda, uraganul de categoria cinci a distrus aproape toate clădirile și a lăsat-o "nelocuibilă" după ce a lovit în primele ore ale zilei de miercuri.


    Oficialii au avertizat de asemenea că și insula Saint-Martin este "aproape distrusă". Se estimează că numărul morților va crește pe ambele insule.

    Între timp încă două uragane s-au format în Oceanul Atlantic: Jose care este vine în spatele uraganului Irma, precum și uraganul Katia în golful Mexicului.



  • 07 Sep 2017 12:09 PM | Anonymous

    Consiliul Concurenţei analizează tranzacţia prin care StandardAero Aviation Holdings, Inc. (SUA) preia Vector Aerospace Holding SAS (Franţa) şi a societăţilor controlate de aceasta.

    Operațiunea constă în preluarea de către StandardAero Aviation Holdings, Inc. (SUA) a tuturor părţilor sociale emise de Vector Aerospace Holding SAS (Franţa), conform unui comunicat de presă al Consiliului Concurenței.

    StandardAero activează la nivel mondial în domeniul fabricării de echipamente aeronautice și al reparării si întreținerii aeronavelor și a echipamentelor aferente, în România fiind prezentă doar în domeniul fabricării de astfel de echipamente.

    Vector este o companie care activează la nivel global în domeniul reparării, întreținerii și reviziilor pentru aeronave, care asigură asistență pentru motoare cu turbină, componente, aeronave cu aripi fixe și rotative.

    În conformitate cu prevederile Legii concurenţei (nr. 21/1996), operaţiunea este o concentrare economică ce depăşeşte pragurile valorice prevăzute de lege, fiind supusă controlului Consiliului Concurenţei. Autoritatea de Concurenţă va evalua această concentrare economică în scopul stabilirii compatibilităţii cu un mediu concurenţial normal şi va emite o decizie în termenele prevăzute de lege. 

  • 05 Sep 2017 4:32 PM | Anonymous

    Airbus Perlan Mission II, prima inițiativă mondială de a trimite o aeronavă fără motor la marginea spațiului, a făcut istorie ieri în regiunea Patagonia a Argentinei, ridicându-se la peste 52.000 de picioare și stabilind un nou record mondial de altitudine pentru un planor.



    Airbusul Perlan Mission II,  deasupra vârfurilor Andesului lângă El Calafate (fotografie de la Airbus de James Darcy)

    Căpitanul de zbor Jim Payne și copilotul Morgan Sandercock au terminat acest zbor istoric al planorului Perlan 2, plecând din Aeroportul Internațional Comandante Armando Tola din El Calafate, Argentina.

    Efortul lor a depășit recordul mondial al planorului nepresurizat Perlan 1, care a urcat la altitudinea de 50,727 de picioare în 2006, record care a fost stabilit de către fondatorul Proiectului Perlan, Einar Enevoldson și sponsorul principal al proiectului, Steve Fossett,.

    Ed Warnock, CEO al Proiectului Perlan, a declarat: "Astăzi sărbătorim o victorie uimitoare pentru inovația aerospațială și descoperirea științifică și suntem foarte recunoscători tuturor voluntarilor și sponsorilor ale căror ani de dedicare neobosită au făcut posibilă această realizare".


    Vedere panoramică de la altitudinea de setare a recordului mondial de 52.172 picioare (foto Perlan Project ).

    Airbus Perlan Misiunea II este o inițiativă a companiei de a zbura un planor fără motor la marginea spațiului folosind fenomene meteorologice numite unde stratosferice, unde care ridică curenții de aer, care sunt semnificativ amplificați de câteva ori pe an în doar câteva locuri de pe pământ de către vortexul polar.

    Zona din jurul orașului El Calafate, înconjurată de munții Andezi din Argentina, este unul din acele locuri rare din lume în care acești curenți de aer care sunt în creștere, și pot ajunge în stratosferă.

    Datorită designului său fără motor, planorul Perlan 2 este o platformă unică pentru descoperirile științifice și a urcat din ce în ce mai mult în altitudine la fiecare experiment de zbor, concentrându-se pe factorii care influențează schimbările climatice și efectele pe care radiațiile le au asupra piloților și aeronavelor la altitudini mari.

    Directorul Airbus, Tom Enders, a adăugat: "Cu fiecare punct de reper al Airbus Perlan Mission II, continuăm să aflăm mai multe despre modul în care putem zbura mai rapid și mai curat, la altitudini din ce în ce mai mari".


    Piloții Airbus Perlan Mission II Jim Payne (stânga) și Morgan Sandercock (foto Jackie Payne, Perlan Project)

    "Vom continua lupta pentru a ajunge la altitudini și mai mari, și vom continua experimentele noastre științifice pentru a explora misterele stratosferei. Am făcut istorie, dar învățarea tocmai a început ", a spus Warnock.


  • 05 Sep 2017 2:38 PM | Anonymous

    Deoarece Gulfstream se apropie de certificarea FAA pentru noua sa serie de jet-uri de business, de lux, G500 și G600, compania a anunțat că a făcut ultimele teste cu aeronava G600. G500 și G600 sunt ambele jet-uri de business, foarte avansate, care încorporează tehnologia fly-by-wire, echipament de zbor cu ecran tactil și tehnologia activă cu control sidestick.


    Aceasta este cea de-a 5-a aeronavă de testare G600 produsă de Gulfstream și este un avion complet, cu un interior complet instalat pentru a testa confortul creat pasagerilor. Celelalte patru avioane din programul de testare G600 au efectuat mai mult de 180 de zboruri și au acumulat 790 ore de zbor de test.

    Spre deosebire de primele probe, care au testat caracteristicile de bază ale zborului aeronavei, ultimul test al G600 a fost foarte amplu, durând 2 ore și 55 minute. În timpul zborului, G600 a urcat la 55.000 de picioare și a atins viteza Mach 0.85.

    "Acum avem 10 avioane care zboară în programele noastre de testare Gulfstream G500 și G600," a declarat Președintele Gulfstream, Mark Burns. "Aceasta este o realizare remarcabilă pentru aviația de business și o premieră pentru companie".

    Certificarea pentru G500, anunțată împreună cu modelul G600 la sfârșitul anului 2014, este așteptată să apară până la sfârșitul acestui an, cu primele livrări la începutul anului 2018.




  • 04 Sep 2017 4:19 PM | Anonymous

    În mod evident, companiile aeriene suferă de pe urma efectelor deficitului de piloți, deoarece se confruntă nu numai cu o lipsă de persoane calificate care aplică pentru posturi, ci și cu previziuni care arată că va fi nevoie de foarte multe angajări la marile companii aeriene, ceea ce înseamnă că acestea se pot bate pentru piloții deja angajati. Pentru aviatorii tineri sau pentru tinerii care îsi încep cariera profesională  înseamnă că acum este unul dintre cele mai bune momente din istoria industriei de a urma calea spre ce ar trebui să ofere un salariu  foarte bun și șansa de a acumula experiență si de a avansa în carieră.

    În ziua de azi, multe companii aeriene regionale oferă un salariu aproape dublu la angajare, începând cu salarii de la 60.000 de dolari pentru primii ofițeri si unele linii aerene oferă chiar și bonusuri extra la semnarea contractului care pot adauga încă 20.000 de dolari la salariul de entry level.


    De ce se întâmplă toate acestea? Sunt în principal 3 motive in SUA spre exemplu. Când cei din Congresul SUA au marit vârsta de pensionare de la 60 ani la 65 ani, oar au amanat criza de piloți pe care o vedem în zileel noastre. Pentru ca acum au începul să se pensioneze piloții baby boomer în numar foarte mare,piloții mai tineri le ocupa pozițiile de senior. Capitanii de la liniile aeriene regionale se muta de pe locul din stânga al jet-urilor mici pe locul din dreapta al avioanelor mai mari Boeing sau Airbus.

    Un alt factor care afectează industria este cerința ca piloții companiilor aeriene să dețină mai degrabă un certificat ATP decât o licență comercială, care necesită 1500 de ore de zbor înainte de a putea pilota la o companie de transport aerian. Al treilea motiv primar pentru lipsa actuală este creșterea mondială a călătoriilor aeriene comerciale, care a explodat. Boeing's 2016 Pilot & Technician Outlook preconizează o nevoie de 617.000 de piloți noi în întreaga lume, în următoarele două decenii, Asia-Pacific solicitând cel mai mult, până la 248.000 de piloți.

    Așa cum ați putea ghici, lipsa de piloți afectează, de asemenea, antrenamentele de zbor. Pe măsură instructorii de zbor înregistrează timpul necesar pentru a fi angajați la companii aeriene regionale, studenții continuă să vină pentru a începe călătoria lor către o carieră de pilot. Multe școli de zbor au oprit închirierea de avioane către piloții aviației generale, deoarece flotele lor sunt foarte ocupate.

    Va veni un moment în care chiar și cele mai mari companii aeriene se vor uita la fluxul viitorilor piloți și se vor întreaba dacă tinerii vor fi totuși atrași de o carieră în aviație. Zeci de mii de piloți de companii aeriene ajung la punctul de pensionare, definit, aproximativ, la vârsta de 55-64 de ani.

    Cu toate acestea, rămâne totuși un grup care beneficiază foarte mult de lipsa de piloți și aceștia sunt piloții înșiși. Căpitanii care zboară aeronave mari, la cele mai mari companii aeriene câștigă peste 200.000 de dolari pe an. Acum poate fi ultima șansă pentru piloții tineri, care vor veni, să profite de o astfel de piață favorabilă a locurilor de muncă.

    Tot din cauza lipsei actuale de piloți, pe viitor există posibilitatea ca Boeing și Airbus să treacă de la echipajele cu doi piloți la cele cu un singur pilot.

    Alt motiv pentru care există această problemă actuală, este că școala de zbor este destul de scumpă în zilele noastre și încă mai vedem că trei sferturi dintre piloții cursanți părăsesc totuși școlile de zbor, înainte de a-și câștiga certificatul privat.

     

     

  • 01 Sep 2017 5:11 PM | Anonymous

    Încă de la începutul certificării FAA a noilor sale modele M20V Acclaim și M20U Ovation Ultras, Compania Mooney International a început livrările, prima fiind la fabrica din Kerrville, Texas, iar cea de-a doua la AirVenture 2017.

    În plus, compania a fost premiată cu TIA pentru suita de echipamente de zbor Garmin G1000 NXi, echipamente instalate în noile areonave Acclaim și Ovation Ultras.

    Mooney are acum aproximativ 200 de angajați dedicați construirii și susținerii noului Ultras.


    Noile modele aduc câteva actualizări majore ale seriei M20, inclusiv o nouă ușă pentru cabină, echipamente de zbor cu consola-centrală data entry” și un nou interior de lux.

    Noul sistem al aeronavei oferă clienților o serie de capabilități și îmbunătățiri - de la perioade de pornire mai rapide, până la rezoluție îmbunătățită a ecranului și viteze mai rapide de redare a hărților, potrivit oficialilor companiei. Suita oferă, de asemenea, capabilități de abordare vizuală, conectivitate fără fir Bluetooth, suprapunere de hartă pe HSI și conformitatea cu ADS-B In and Out.


    Mooney va finaliza planurile de relocare a echipei de dezvoltare M10 la unitatea de producție din Kerrville, Texas, pentru a sprijini o sinergie mai mare între echipele de inginerie și producție, au adăugat oficialii.


  • 29 Aug 2017 12:45 PM | Anonymous

    “Autoritățile locale au puterea să ajute la dezvoltarea infrastructurii, pentru că fără infrastructura aviația nu există”, a declarat Vicepreședintele, Aircraft Owners and Pilots Association Romania, invitat ca lector în cadrul conferinței PRIA Aviation. Vezi video aici


    În secolul nostru mixul între aviație și business reprezintă una dintre cele mai importante ingrediente ale creșterii afacerilor

    De aceea, PRIAevents a organizat acest eveniment premium PRIA Aviation 18-19 august 2017, cu sloganul Fly. Experience. Meet. Display. Demo. Fly., și a fost singurul de acest gen organizat în România  - un weekend luxury ce a reunit CEO, președinți, antreprenori, top manageri din toate domeniile de business, din aviație și din aeroporturi, dar și alte tipuri de business conexe aviației – o reuniune importantă a comunității aviatice și a pasionaților de aviație, a mediului academic și de business din România.

    PRIA Aviation a avut loc în 18 august 2017, la ora 14.00 la Hangar 67 Cafe, Aeroportul Tuzla. A doua zi, pe 19 august, participanții au avut locuri la secțiunea VIP la prestigiosul miting aviatic AEROMANIA, aflat la a 11-a ediție anul acesta.

    Conferința PRIA Aviation a oferit studii de caz, cele mai bune practici și modalități de pentru a depăși cele mai presante provocări de afaceri. Agenda conferinței a inclus sesiuni axate pe provocări și probleme cruciale care afectează afacerile.

    Prin participarea la conferința PRIA Aviation s-a beneficiat de cele mai importante si mai noi informații despre:

    • Dezvoltarea aeroporturilor din România;
    • Modificarea codului aerian și adaptarea acestuia la necesitățile actuale
    • Construcția de hangare pentru aviația generală
    • Simplificarea normelor de securitate pentru aviația generală
    • TVA de 5% pentru combustibilul pentru aviația generală si pentru biletele de avion pe rute interne, astfel încat să se încurajeze aviația și să se dechidă cât mai multe rute aeriene în România
    • Distribuirea banilor din aviație și către aeroclubrile și școlile de aviație private
    • Infrastructura aeroportuară. Se pot da garanții de stat pentru credite pe 20 de ani pentru piste betonate? Poate aloca statul bani și pentru aeroporturi?
    • Beneficiile aviației de business, oportunităti pentru utilizarea charterelor, co-proprietari de avion, jet-uri
    • Digitalizarea aeroporturilor și a îndustriei aviației in general
    • Oportunități de finanțare pentru aviație – pentru aeronave, aeronave de mici dimensiuni și business jet-uri;
    • Cele mai bune opțiuni care deschid rute aeriene pentru toate tipurile de afaceri;
    • Cum poți deveni pilot și care este rolul asociațiilor și al școlilor de aviație?

    Alături de Iulian BOTTA –  Vicepreședinte, Aircraft Owners and Pilots Association Romania, au mai participat lectorii: Decebal Făgădău - Primar al Municipiului Constanţa; Ivona STAN - Consilier Afaceri Europene, Ministerul Transporturilor; Conf. Dr. Ing. Octavian Thor Pleter, MBA (MBS) - Decan al Facultății de Inginerie Aerospațială; Martin ROBINSON – Președinte, Aircraft Owners and Pilots Association UK;; Cristina MITCHIEVICI-VLAICU - Commercial Manager, Regional Air Services; Cristina MUNTEANU - Business Development Manager, E&M Corporation; Dr. Gabriel Adrian DUMITRESCU - Director General, R.A. ROMATSA București; Sorin CEPOI – Șef Birou Agenți Aeronautici, Autoritatea Aeronautică Civilă Română; Răzvan PANDELE – Reprezentant Cirrus Romania; Octav ALEXAN - Președinte, Euroavia, precum și Bianca MOLDOVANU - Vicepreședinte, Euroavia.

    În cadrul conferinței a fost lansat și Concursul TROFEUL AROPA PENTRU INOVAȚIE ÎN AVIAȚIE 2017-2018. Concursul se organizează în scopul stimulării activităților de cercetare, dezvoltare și inovare ale studenților în domeniul aeronautic și astronautic (inginerie și/sau economie) și al identificării celor mai valoroase idei inovatoare în domeniul aeronautic sau astronautic ale studenților Facultăților din România, iar Regulamentul se poate găsi aici.

    PRIA Aviation a reunit cei mai importanți leaderi ai industriei, oficialități guvernamentale, reprezentanți ai consiliilor județene, producători şi operatori aerieni, proprietarii de aeronave, chartere, jet-uri și elicoptere, companii care au produse luxury, şcoli de zbor, aerocluburi, furnizori de echipamente şi articole de aviaţie. Nu au lipsit piloții de aviație de business și de aviație generală, dar și cei care sunt pasionați de aviație.  De asemenea, au fost prezente la conferință şi industriile conexe prin reprezentanți ai hotelurilor, ai companiilor de închirieri automobile, investitori, companii de asigurări, bancheri, avocați, consultanți, dar și reprezentanți ai mass-mediei.

    Parteneri de tradiție ai conferințelor PRIA Aviation au fost Gulfstream, Regional Air Services, Aircraft Owners and Pilot Association Of Romania, Cirrus Romania, E&M și MICRI Gold.

    De asemenea parteneri ai evenimentului au fost Regional Air School, PilotShop, Facultatea de Inginerie Spațială, AROPA, Beroba, Euroavia, Camera de Comerț și Industrie a României, Camera de Comerț și Industrie Româno-Olandeză, Camera de Comerț și Industrie România - Israel, Rădăcini Motors Constanța, Asociația Litoral-Delta Dunării, Camera de Comerț și Industrie Româno-Britanică, Camera de Comerț și Industrie România-Elveția, Hangar Cafe, Aerodyn, Sir Ludovic și NISSA.

    Parteneri media ai evenimentului au fost Agerpres, Transilvania Business, Aeronews.ro, AviațiaMagazin.ro, Ziare.com, Business 24, Jurnalul de Afaceri, The Romania Journal, Actmedia, 9AM și Burqundi.

    Mai multe detalii ale evenimentului PRIA Aviation le puteți găsi pehttp://priaevents.ro/fly-experience-meet-display-demo-fly-2017/

© BGAA of  Romania
Powered by Wild Apricot Membership Software