Business and General Aviation Association of Romania
  • Home
  • News
  • Compania Mooney International va începe livarea aeronavei M20V Acclaim Ultras

Compania Mooney International va începe livarea aeronavei M20V Acclaim Ultras

01 Sep 2017 5:11 PM | Anonymous

Încă de la începutul certificării FAA a noilor sale modele M20V Acclaim și M20U Ovation Ultras, Compania Mooney International a început livrările, prima fiind la fabrica din Kerrville, Texas, iar cea de-a doua la AirVenture 2017.

În plus, compania a fost premiată cu TIA pentru suita de echipamente de zbor Garmin G1000 NXi, echipamente instalate în noile areonave Acclaim și Ovation Ultras.

Mooney are acum aproximativ 200 de angajați dedicați construirii și susținerii noului Ultras.


Noile modele aduc câteva actualizări majore ale seriei M20, inclusiv o nouă ușă pentru cabină, echipamente de zbor cu consola-centrală data entry” și un nou interior de lux.

Noul sistem al aeronavei oferă clienților o serie de capabilități și îmbunătățiri - de la perioade de pornire mai rapide, până la rezoluție îmbunătățită a ecranului și viteze mai rapide de redare a hărților, potrivit oficialilor companiei. Suita oferă, de asemenea, capabilități de abordare vizuală, conectivitate fără fir Bluetooth, suprapunere de hartă pe HSI și conformitatea cu ADS-B In and Out.


Mooney va finaliza planurile de relocare a echipei de dezvoltare M10 la unitatea de producție din Kerrville, Texas, pentru a sprijini o sinergie mai mare între echipele de inginerie și producție, au adăugat oficialii.


© BGAA of  Romania
Powered by Wild Apricot Membership Software