Business and General Aviation Association of Romania
  • Home
  • News
  • În urma crizei de AVGAS de anul trecut Aircaft Owners and Pilots Association of Romania a reușit să convingă înca un distribuitor de produse petroliere să livreze AVGAS pe Băneasa!

În urma crizei de AVGAS de anul trecut Aircaft Owners and Pilots Association of Romania a reușit să convingă înca un distribuitor de produse petroliere să livreze AVGAS pe Băneasa!

28 May 2019 7:12 PM | Anonymous

În urma crizei de AVGAS de anul trecut Aircaft Owners and Pilots Association of Romania a reușit să convingă înca un distribuitor de produse petroliere să livreze AVGAS pe Băneasa!

 

Formalitățile au durat aproape un an și acum,  putem anunța că firma Eurospeed livrează ABGAS la prețul de 2,4 Euro, inclusiv acciză și TVA., față de 3 euro cât era prețul la celalallt furnizor.

Eurospeed ne-a informat că există posibilitatea de alimentare a aeronavelor pe aeroportul Baneasa și că asigură dispobilitate 24/7, așa că, atunci când se solicită alimentare pe stație, ei vor asigura operațiunea.

Tot de la Eurospeed,  la Aero Suceava, este disponibil AVGAS, cu ridicare directă din locație. Cine este interest și are echipamente de transport poate merge să ridice carburantul. reprezentanții companiei ne-au informat că urmează, în scurt timp și posibilitatea de alimentare a aeronavelor pentru acest Aeroportul Suceava.                                                         

Pentru că Aircaft Owners and Pilots Association a semnalat criza AVGAS în România anul trecut și a discutat despre importanța dezvoltării aviației generale în România atât cu autoritățile, dar și cu presa și cu toate companiile implicate și astfel, a reușit astfel să convingă un nou furnizor.

 

Vă amintim că Aircraft Owners and Pilot Association of Romania este o asociație cu renume național și internațional, promovând economia, siguranța și popularitatea zborului, concentrându-se pe promovarea și dezvoltarea aviației generale în Romania. 

Ne continuăm eforturile susțiute de a imbunătăți condițiile și legislația pentru aviația generală în România și de a dezvolta permanent acest sector al aviației în țara noastră.

Le dorim succes celor din echipa Eurospeed și îi felicităm pentru această reușită, iar nouă ne dorim să zburăm cât mai mult! 

                                                   

 
Find us on Facebook

 

© BGAA of  Romania
Powered by Wild Apricot Membership Software