Business and General Aviation Association of Romania
  • Home
  • News
  • Cele mai recente aeronave GULFSTREAM G500, G600 au fost cap de afiș la târgul NBAA-BACE

Cele mai recente aeronave GULFSTREAM G500, G600 au fost cap de afiș la târgul NBAA-BACE

15 Oct 2018 10:53 AM | Anonymous

SAVANNAH, Georgia, 8 octombrie 2018 - Gulfstream Aerospace Corp. va prezenta aeronava câștigătoare și o selecție a instrumentelor sale de design digital centrate pe clienți, în cadrul Conferinței și Expoziției de Business Aviation Association (NBAA-BACE) din 2018. -18 în Orlando, Florida.

Clienții vor avea ocazia să viziteze flota Gulfstream de la Orlando Executive Airport. Ecranul static Gulfstream va cuprinde premiul Gulfstream G500 și Gulfstream G600 , modelul Gulfstream G650ER, Gulfstream G650ER, Gulfstream G550 și Gulfstream G280 super-performante. De asemenea, va fi unul dintre cele mai importante resurse mobile ale Gulfstream Customer Support , un remorcă special echipată de 74-picioare / 22,6 metri.

"De 60 de ani, companiile și persoanele fizice - inițial în SUA și acum în întreaga lume - au recunoscut valoarea aviației de business și avantajele strategice ale exploatării unei aeronave Gulfstream", a declarat Mark Burns, președintele Gulfstream. "Suntem mândri să prezentăm gama noastră de jet-uri de business extraordinare în Orlando, în special noile noastre G500 și G600, care redefinesc standardul din industrie pentru siguranță, tehnologie avansată și performanță. Jocurile de schimbare a aeronavelor, ca acestea, fac ca o experiență de aviație să fie incomparabila cu oricare alta. "

G500 și G600, în special, au fost în centrul inițiativelor recente de proiectare a lui Gulfstream. Spațiul companiei de la Aeroportul Executiv Orlando și expoziția sa la Centrul de Convenții Orange County (# 256) va include experiența de zbor G500, care include un loc pilot și include o caracteristică de semnătură a Gulfstream Symmetry Flight Deck ™ bile de control active.

De asemenea, staticul va fi un configurator de scaun în timp real, care permite vizitatorilor să proiecteze virtual scaunele G500 și G600 utilizând numeroase opțiuni de material, stil și culoare. Și cu ajutorul unui podea cu LED-uri de 8 x 46 picioare, clienții pot vizualiza planurile de etaj G500, G600, G650 și G650ER și își pot proiecta propriile aranjamente de ședere. De asemenea, clienții pot crea scheme personalizate de vopsea exterioară pentru a-și completa interiorul.

La centrul de convenții, expoziția Gulfstream va include o experiență realității digitale care evidențiază capacitățile de asistență pentru clienți în reparații și revizii. Personalul Gulfstream va fi la fața locului pentru a discuta despre caracteristicile și beneficiile programelor de asistență pentru clienți, cum ar fi Serviciul de conectivitate și Serviciul de proprietate a aeronavelor, împreună cu actualizarea tehnologică. 



© BGAA of  Romania
Powered by Wild Apricot Membership Software