Business and General Aviation Association of Romania
  • Home
  • News
  • Primul liceu privat de Aviaţie din România

Primul liceu privat de Aviaţie din România

30 Jul 2018 4:10 PM | Anonymous



Începând cu anul şcolar 2018-2019, la Caransebeş, în judeţul Caraş-Severin, va funcţiona primul liceu privat aviaţie din România.

Iniţiatorul liceului privat se numeşte Gabriel Olariu şi este omul de afaceri care a preluat recent aeroportul din Caransebeş. Liceul va purta numele fostului mare industriaş român, Max Auschnitt, tatăl lui Steven Auschnitt, cu care Gabriel Olariu este partener de afaceri.

Liceul va funcţiona începând din toamna anului 2018, iar adolescenţii care-l vor absolvi vor avea specializarea de tehnician de aviaţie. “Este primul liceu privat de aviaţie din România. Va pregăti tehnicieni de aviaţie, care vor avea un certificat cu dublă recunoaştere, în Europa şi SUA. Aştepăm autorizarea finală de Agenţia Română de Asigurare a Calităţii în Învăţământul Preuniversitar şi pornim la drum”, susţine omul de afaceri.

Gabriel Olariu spune că această primă serie de elevi, care va învăţa la Caransebeş timp de patru ani, va beneficia de învăţământ gratuit, taxa de şcolarizare umând să fie introdusă de anul viitor.


© BGAA of  Romania
Powered by Wild Apricot Membership Software