Business and General Aviation Association of Romania

EAA AirVenture Oshkosh 2018

24 Jul 2018 11:17 AM | Anonymous

  

Anul trecut, EAA AirVenture Oshkosh a atras un record 590.000 de persoane și a avut un impact de 170 milioane de dolari asupra județelor învecinate.

Convenția anuală de zbor a Asociației Experimentale de Aeronave transformă Aeroportul Regional Wittman în cel mai aglomerat aeroport din lume, cu aproape 3000 de showplane pe teren.

AirVenture din acest an rulează oficial luni, 23 iulie, până duminică, 29 iulie. Bineînțeles, o mulțime de oameni apar înainte de sfârșitul săptămânii.

EAA AirVenture 2018 este cea mai mare colecție de zbor din lume și unul dintre cele mai mari evenimente de aviație din lume, cu o prezență totală de 500.000. În fiecare an, vă puteți bucura de spectacole aviatice zilnice, aproape 1000 de forumuri și ateliere de lucru și 800 de expozanți.

În fiecare an, la EAA AirVenture Oshkosh, suntem norocoși să salutăm unele dintre cele mai interesante avioane din lume, iar 2018 nu va face excepție. Uneori, cele mai mari stele ale convenției noastre sunt cele care "doar apar", și asta este o mare parte din distracție, dar am vrut să împărtășim o privire de ansamblu asupra unora dintre uimitoarele aeronave pe care intenționăm să le planificăm. Aruncați o privire prin galeria noastră din ce în ce mai extinsă de doar câteva din aeronavele interesante, neobișnuite și, în unele cazuri, unice pe care ne așteptăm să le vedem în acest an, bineînțeles cu probleme meteorologice, mecanice sau logistice. Pentru mai multe detalii aici.


Tot in cadrul evenimentului, un proiect extrem de popular One Week Wonder, în care un avion complet este construit pe o perioadă de șapte zile, se întoarce la EAA AirVenture Oshkosh în 2018.

De data aceasta, avionul va fi un avion RV-12iS al lui Van, membru al familiei de aeronave kit care este cel mai popular kit din lume. Avionul lui Van va sărbătorii al 10.000 zbor de tip RV  în cadrul AirVenture 2018.

"Răspunsul extraordinar la construcția noastră de o săptămână minunată a dus la revenirea proiectului în 2018", a declarat Charlie Becker, directorul de capitole și comunități al EAA și managerul de comunitate homebuilt.

Peste 2.500 de persoane au participat la proiectul 2014, care a culminat cu reușita de a rula un Zenith CH 750 în după-amiaza finală a evenimentului. Avionul continuă să zboare astăzi, vizitând capitolele EAA și alte evenimente aviatice din întreaga țară. Este o dovadă a accesibilității și a posibilităților disponibile prin intermediul comunității de avioane construite în casă.

Avionul RV-12iS a fost ales pentru proiectul din 2018 datorită popularității sale, ușurinței de construcție și caracteristicilor de zbor netedă. Construcția va începe la ora 8 dimineața luni, 23 iulie - ziua de deschidere a AirVenture - cu scopul de a fi finalizată până la sfârșitul show-ului de după-amiază de duminică, 29 iulie.

"Am dezvoltat seria de avioane RV de acum 40 de ani pentru a oferi oamenilor o cale de a zbura în condiții de siguranță și plăcute într-un mod economic", a declarat Richard VanGrunsven, EAA Lifetime 3204. "Pentru a prezenta posibilitățile RV-12iS în astfel de o cale publică la Oshkosh este extrem de interesantă. Cu siguranta astept cu nerabdare sa ma uit la succesul acestui proiect de constructie. " VIdeo aici.

EAA AirVenture Oshkosh 2018 va găzdui o puternica colectie  a Forțelor Aeriene din S.U.A., spre deosebire de ceea ce a fost văzut în Oshkosh în ultimii ani, potrivit directorului de operațiuni de zbor EAA, Dennis Dunbar.

"Comandamentul rezervelor de forțe aeriene zboară aproape în jurul oricărui tip de aeronavă din inventarul forțelor aeriene din S.U.A., iar sprijinul lor pentru sărbătorirea aniversării a 70 de ani a fost uimitor", a spus Dunbar.

Comandamentul Reservei Forțelor Aeriene (AFRC) va avea mai multe aeronave pe display static și în aer în timpul show-ului în acest an. La Boeing Plaza, participanții la Oshkosh vor vedea aeronave precum McDonnell Douglas KC-10A Extender și Lockheed C-5M Galaxy de la Travis Air Force Base, un Lockheed HC-130N Combat King și două Sikorsky HH-60G Pavehawks de la Patrick AFB și două Lockheed Martin F-22A Raptors de la Tyndall AFB.

Pe lângă rezervația Forțelor Aeriene, Garda Națională a Aerianelor va susține anul acesta și anul cu KC-135R de la Milwaukee, Wisconsin, pe un afișaj static cu un Falcon Fighting F-16C din Madison, Wisconsin. Aripile de la Milwaukee ale KC-135 ale Gărzii Naționale din Wisconsin vor deține și multe alte treceri, inclusiv un flyover pentru a începe show-ul de miercuri, unde va merge mai departe de Wittman Regional Airport pentru a intra într-o pistă de realimentare, -1B la Zborul 200. 


Acest an va marca întoarcerea echipei demonstrative Boeing C-17 Globemaster III la Oshkosh, unde cei prezenți se pot aștepta să vadă că această mașină își desfășoară decolările de înaltă performanță, minimul de roll-over, abordările tactice pentru  aterizări pe teren și trepte până la punctul în care aeronava utilizează șoferii de taxi rutier în timpul zborurilor de joi până duminică.


© BGAA of  Romania
Powered by Wild Apricot Membership Software