Business and General Aviation Association of Romania
  • Home
  • News
  • EBACE 2018 - locul de întalnire pentru coumitatea europeană a aviației de business

EBACE 2018 - locul de întalnire pentru coumitatea europeană a aviației de business

30 May 2018 1:23 PM | Anonymous

EBACE este un eveniment premium și reprezintă şi locul de întâlnire anual pentru comunitatea europeană a aviaţiei de business. Expoziția reunește lideri de afaceri, oficiali guvernamentali, producători, personalul de zbor, firme de aviație, furnizori de componente, companii charter/leasing și nu numai.

EBACE este găzduit în fiecare an de Asociaţia Europeană a Aviaţiei de Afaceri (EBAA), asociaţia care este lider pentru aviaţia de afaceri din Europa şi Asociaţia Naţională a Aviaţiei de Afaceri (NBAA), principala voce pentru industria aviaţiei de afaceri din Statele Unite. Deşi EBACE este singurul eveniment european major axat exclusiv pe aviaţia de afaceri, participanţii provin iclusiv din Africa, Asia, Orientul Mijlociu şi America de Nord şi de Sud.

Expoziţia impresionantă are loc pe parcursul a trei zile la magnificul Palexpo, care este situat strategic în termen de 10 minute de centrul de la Geneva şi de o staţie de cale ferată şi de o autostradă.

Cifre:

• peste 400 de companii care au stand, acoperind mai mult de 40.000 mp
• peste 55 de aeronave de afaceri stat-of-the-art expuse într-un afişaj special 18.000mp
• participa aproximativ 13.000 de profesioniști din domeniul aviației din întreaga lume
• 10 + sesiuni training de înaltă calitate pentru a vă ajuta să le operati în condiţii de siguranţă şi efficient

 Sesiunea a inspirat și a dat tonul pentru un spectacol inovativ de gândire. Participanții s-au alăturat președintelui EBAA, Juergen Wiese, și președintelui și CEO-ului NBAA, Ed Bolen, care au discutat despre importanța aviației de afaceri în Europa și în întreaga lume, la sesiunea de deschidere EBACE2018. L-au ascultat pe  "Jetman" Yves Rossy, inventator al unei serii de pachete experimentale individuale de jet, și pe CEO-ul Genève Aéroport, André Schneider, precum și pe Pierre Maudet de la Departamentul de Stat pentru Securitate și Economie, Geneva.


 

© BGAA of  Romania
Powered by Wild Apricot Membership Software