Business and General Aviation Association of Romania
  • Home
  • News
  • Sfaturi pentru a creste interesul oamenilor pentru aviatia generala

Sfaturi pentru a creste interesul oamenilor pentru aviatia generala

26 Feb 2018 12:20 PM | Anonymous

Determinarea, pasiunea și conexiunea 


Amy Helm a devenit administratorul aeroportului din l Glenwood Springs [KGWS] în aprilie 2017, după ce a intervievat și a prezentat o petiție cu semnăturile a 60 de piloți locali care și-au susținut candidatura. Fiica unui pilot privat, Amy nu si-a propus să fie manager de aeroport, dar totuși ea și-a dedicat timpul, hotărârea și pasiunea pentru acest aeroport din Colorado, amplasat în inima stancilor.

Amy iubește aviația încă de când iși poate aminti. A lucrat la Glenwood Springs Airport în liceu și și-a câștigat licența de piloți acolo. După ce a absolvit o facultate, și a revenit în Colorado  vrând să obțină un loc de muncă în calitate de pilot în țară. Așa cum se întâmplă adesea, Amy a descoperit  că trebuie să învețe despre întreținere și reparațiile unui avion pentru a  putea plăti pentru clasele de zbor. Ea a și-a primit diploma si după ce a terminat școala ca ucenic, sa mutat în SE Alaska și a lucrat ca mecanic pentru un pilot de bush. Următoarea oprire în turneul său de mare amploare a fost Juneau Alaska, unde și-a câștigat licența de mecanic  și a lucrat ca mecanic de  elicopter pe elicoptere de coastă.

Am discutat cu Amy despre calitățile  necesare pentru a fi pilot, mecanic și manager de aeroport. Am întrebat-o dacă profesia  ei este una dificilă. Ea a râs și a spus: "Sunt unele zile dificile, iar altele sunt foarte distractive". Amy a spus că factorul numărul unu în munca sa ca mecanic și manager de aeroport este determinarea. Oricine care s-a oferit voluntar la un aeroport știe multe despre determinare. La Glenwood Springs au fost necesare doua partide de lucru separate și 30 de voluntari pentru a aduce aeroportul in forma lui de cea mai buna pentru a putea primi din nou vizitatori.

Dezvoltarea a înconjurat aeroportul cu trasee de locuit de ambele părți. De-a lungul anilor au existat amenințări de la dezvoltatari  la adresa aeroportului. Astfel, primele sarcini ale lui Amy în calitate de noul manager de aeroport au fost de a cosmetiza locul, de a înlocui semnele uzate, de a spori gradul de conștientizare a comunității și de a începe planificarea unei expoziții aviatice comunitare. Primul eveniment a avut un succes foarte mare, oferind 150 plimbari cu avionul, gazduieste 500 de participanti, peste 30 de tipuri de avioane si elicoptere pe display static pentru ca, comunitatea sa poata zbura, sa-si puna intrebari si sa vina cu intrebari despre vanzator. Cel de-al doilea eveniment anual va avea loc pe 18 august 2018.

Glenwood Springs este o destinație turistică cu în care poți găsi pârtii de schi, parașutism, rafting pe apă , alpinism și, desigur, cea mai mare piscină cu izvoare termale din lume. Este permis campingul pe aeroport. Deși cel de-al patrulea și cel mai vechi aeroport din țara Glenwood Springs Airport nu primește bani de finanțare FAA și nici fonduri din partea orașului Glenwood Springs. Finanțarea pentru aeroport se bazează exclusiv pe donații, vânzări de combustibil, venituri în cote și în hangar. Amy și cu mine am petrecut ceva timp vorbind despre mobilizarea piloților și promovarea aviației generale în comunități.

Un apel pentru mobilizare.

Piloții sunt tipul de oameni  ”  care fac lucrurile să meargă” Pilotează avionul,” nu lasa avionul să te piloteze pe tine” . Cu toții suntem iubitori ai aviației. Când vine vorba de aeroportul tău local, gândește-te la imaginea de ansamblu; la nivel local, bazat pe comunitate. Cum poate aeroportul să vă servească comunitatea în nevoi non-aviatice? Poate că este un spațiu pentru întâlniri comunitare, o grămadă de unități conservate sau un fond pentru societatea locală umană. Cu aeroporturile noastre acasă, vorbiți, ridicați vocile și faceți-vă cunoscute opiniile. Acest lucru ar putea însemna să vorbești în fața consiliului aeroportului sau a comisarilor județeni. Utilizați aeroportul local ca resursă.Puneți comunitea in gardîă. Să poți spune adevărul. Dacă cineva dorește să facă ceva nesigur pe un aeroport, vorbește. Feriți-vă de încălcări, de aplicații greșite ale directivelor și de politici opresive. Cel de-al doilea nivel de implicare se află între micro și macro, este nivelul statului. Sunteți implicat (ă) în asociația dvs. de aviație de stat? Ști cine este directorul regional pentru AOPA? Aveți un reprezentant sau un congresman din statul dvs. în CA Caucus? Te-ai gândit să te implici în aviație la nivel de stat sau regional?

Pentru putea promova aviația generală trebuie mai întâi definită în mod eficient pentru publicul care nu zboară. Este foarte important să fii pozitiv și să te concentrezi pe mijloacele prin  care G.A. ajută comunitățile noastre și cetățenii noștri. Când mă întâlnesc cu cineva la un eveniment, întreb dacă sunt pilot sau știu un pilot. Dacă nu este pilot, întreb dacă au vrut vreodată să învețe cum să zboare. Dacă da, au făcut pași spre învățare și dacă nu, de ce nu? Chiar și acei oameni care nu doresc să devină piloți ar beneficia de cunoașterea modului în care aviația generală le afectează zilnic. Iată câteva idei pe care le-ați putea încerca la aeroportul de acasă:

Fly-In Movie Night este întotdeauna un mare succes. Singurele lucruri de care aveți nevoie sunt  un ecran mare, proiector, sistem de sunet și floricele de porumb. Toys for Tots este un eveniment excelent, care vă va ajuta copiii din zona dvs. locală. Scoate-ți o pagina din cartea de joacă a lui Amy și bucurate de Ziua Aprecierii Aeroportului. Young Camp Aviator: Abordați-vă la YMCA locale, Parcuri și Recreere, sau Boys și Girls Club și întrebați despre instalarea locului de campare de zi pentru copii. Cele mai multe aeroporturi au un spațiu verde, un camping sau un hangar gol, care poate fi folosit ca zonă de clasă. Subiectele ar putea include: Ce este aviația generală? Bazele zborului, navigația de bază, mecanica, cum să devii pilot, cariere în aviație și zborul caritabil. Young Eagles: capitolele EAA au un impact extraordinar asupra tineretului în comunitățile locale atunci când dețin o zi a Tinerilor Eagule. Televiziunea publică și televiziunea: Aceia dintre noi, în GA, ignoră de multe ori radiourile publice și televiziunea, totuși se află în permanență în căutarea unor povestiri bazate pe comunitate. De ce nu contactați stația locală despre un eveniment viitoare de pe aeroportul dvs.? 4-H Aero, cercetașii băieți, cercetașii: atāt cercetașii, cāt și băieții, au merite în aviație. De ce să nu oferiți un atelier de zi pentru a ajuta copiii să-și primească insignele? Service Club Speaker: De ce să nu discutați cu clubul local de service sau camera de comerț despre folosirea dvs. ca vorbitor? Aceasta este o ocazie perfectă de a vorbi cu un public  despre valoarea aeroporturilor generale și a aviației generale. Situația de apreciere a respondenților de urgență: Fiecare dintre comunitățile noastre au eroi necunoscuți. De ce să nu aveți un mic dejun cu pancake, spaghete sau o grămadă de burger și să vă invitați  serviciul de ambulanța locală,pentru infrmaii despre căutarea și salvarea piloțiilor, informații de aplicare a legii, sau pompierii și alte persoane care răspund de urgență. Școlile primare au cerințe privind educația științifică. Aviația intră în categoria respectivă. De ce să nu discutați cu directorul local pentru a face o bază de ansamblu de zbor pentru școala dvs. locală? Ați putea avea modele RC pentru a ilustra liftul, împingerea, tragerea și gravitatea. Finalizați prezentarea cu modalități prin care copiii pot veni la aeroport. Amintiți-vă copiii, aduceți-vă părinții!

Pentru mulți din țară sezonul de aviație începe. Ne facem rezervările pentru Sun n Fun sau unul dintre cele patru AOPA Regionals sau Oshkosh. Dar vă rugăm să vă amintiți să  sprijiniți aeroporturile noastre mici GA care găzduiesc evenimente. Luați aeroportul pe hartă așa cum a făcut Amy cu Glenwood Springs. Gazdă sau voluntar  participă la un eveniment interesant. Invită-ți prietenii și, mai important, comunitatea ta. Veți fi răsplătiți cu bucuria zborului, legătura cu ceilalți și păstrarea vibrantă a aeroporturilor noastre.


© BGAA of  Romania
Powered by Wild Apricot Membership Software