Business and General Aviation Association of Romania
  • Home
  • News
  • Prezența celor cca. 3000 de aeroporturi de GA in SUA subliniază importanța aviatiei generale pentru societate și economie

Prezența celor cca. 3000 de aeroporturi de GA in SUA subliniază importanța aviatiei generale pentru societate și economie

04 Dec 2017 1:19 PM | Anonymous

Începând cu anul 2010, FAA a inițiat o revizuire națională a aeroporturilor generale aviatice, rezultând două rapoarte, Aeroportul de Aviație Generală: Un activ național emis în mai 2012 și ASSET 2 emis în martie 2014.


Aeroportul de Aviație Generală esteun studiu care a durat 18 luni al celor aproape 3000 de aeroporturi, heliporturi și baze hidroavionale generale identificate în Planul Național al Sistemelor Integrat de Aeroporturi (NPIAS) al FAA. Această analiză detaliată evidențiază pentru publicul călător rolul central pe care îl au aeroporturile de aviatie generala în societatea și economia americană. De asemenea, studiul aliniază aeroporturile din AG în patru categorii - naționale, regionale, locale și de bază - pe baza nivelurilor de activitate existente. Noile categorii captează mai bine funcțiile lor diverse și contribuțiile economice pe care aeroporturile AG le fac comunităților și națiunii.

Aircraft Owners and Pilots Association of Romania, o asociație de renume național și internațional, promoveaza economia, siguranța și popularitatea zborului, concentrându-se pe promovarea și dezvoltarea aviației generale în Romania. 

De asemenea, Aircraft Owners and Pilots Association of Romania susține și subliniază de fiecare dată, rolul aeroporturilor de aviatie generala și al dezvoltării aviației generale pentru societatea și economia romanească.


© BGAA of  Romania
Powered by Wild Apricot Membership Software