Business and General Aviation Association of Romania
  • Home
  • News
  • StratoAirNet Solar- Avioanele electrice ating un punct de referință important pentru dezvoltare

StratoAirNet Solar- Avioanele electrice ating un punct de referință important pentru dezvoltare

04 Dec 2017 11:14 AM | Anonymous

Bye Aerospace este pregătită pentru etapa următoare după un test reusit cu celule solare la suprafata solului.

Celulele solare SolAero au fost instalate cu succes pe prototipul vehiculului aerian fără pilot ("UAV"), "StratoAirNet" Bye Aerospace. A fost testat la sol pe ambele aripi ale prototipului inițial pentru un UAV solare-electric avansat, cu o înălțime medie, de lungă durată. 


StratoAirNet este o construcție ușoară din compozit de carbon și a eficientă din punct de vedere aerodinamic. UAV solare-electric are o incarcatura neta de până la 70 lbs. și "oferă o capacitate semnificativă a clienților cu senzori multiple la altitudini de până la 35.000 de picioare."

Pentru a evita restricțiile privind spațiul aerian FAA care, de obicei, încetinesc dezvoltarea și desfășurarea încărcăturii utile, prototipul inițial StratoAirNet 15 (cu o aripă de 15 metri) va fi opțional pilotat. Cu un pilot-test în aeronavă, testarea se realizează într-un ritm mai rapid, cu risc redus, inclusiv: maturitatea sistemului solar, baterie și propulsie, evaluarea performanțelor zborului preliminar și optimizarea controlului automatelor.

"SolAero este un partener de afaceri și de inginerie în toate sensurile cuvântului", a spus George Bye, CEO al Bye Aerospace. "Odată cu finalizarea testelor solului pentru celulele solare de pe aripi, putem trece la următoarea etapă de asamblare si testare.

Aircraft Owners and Pilots Association of Romania a observat un trend ascendent în dezvoltarea aparatelor electice și , de aceea, aduce în atenția dvs detalii despre cat mai multe proiecet ce avanseaza.

© BGAA of  Romania
Powered by Wild Apricot Membership Software