Business and General Aviation Association of Romania
  • Home
  • News
  • FAA tocmai a lansat o fișă informativă cu privire la supraviețuirea în urma unui accident aviatic general

FAA tocmai a lansat o fișă informativă cu privire la supraviețuirea în urma unui accident aviatic general

18 Oct 2017 11:54 AM | Anonymous

FAA tocmai a lansat o fișă informativă cu privire la supraviețuirea în urma unui accident aviatic general.

"Fiecare pilot trebuie să fie pregatit pentru orice eveniment neașteptat” . Deși supraviețuirea în urma unui accident este unul dintre acele evenimentele " care speri că nu se vor  întâmpla niciodată", trebuie să fie luat în considerare atât pentru dvs., cât și pentru pasagerii dvs. ", începe fișa informativă.

Accidentele se pot întâmpla intr-o fracțiune de secundă , așa că sa fii pregatit este esențial. Trei factori vă vor afecta capacitatea de a supraviețui: cunoștințele, disciplina și pregatirea.

Iată câteva sugestii rapide:


Cunoști avionul tău? Zbori cu un alt avion? Știi în ce mod se desface centura de siguranță ? Ați verificat poziționarea centurilor de siguranță pentru a vă asigura că acestea nu sunt obstrucționate în timpul unei situații de urgență? Află tot ceea ce trebuie să stii despre cum funcționează avionul  care nu este al tău, înainte să zbori cu el.

Îmbunătățeste echipamentul. Instalarea centurilor de siguranță cu patru sau cinci puncte și utilizarea unei căști ar putea să îțisalveze viața. De asemenea, inserarea rezervoarelor de combustibil pentru prevenirea incendiilor pot reduce semnificativ șansele unui incendiu după impact.

În primele cinci minute de la aterizare, ieși  din aeronavă și ia în considerare ocupanții. Verifică respirația, sângerarea și rănile - în această ordine. Activează ELT (și baliza de localizare personală dacă ai una) și utilizeaă telefonul pentru a apela 112.

Trebuie sa știi ce rute sunt de-a lungul traseului tău și în ce direcție se află.
Depune un plan de zbor chiar și atunci când zbori VFR. Acest lucru permite urmărirea zborului și înseamnă că serviciile de urgență vor fi alertate dacă nu veți ajunge când sunteti așteptați.

Nu vă panicați. O acțiune calmă și grijulie este ceea ce vă va ajuta să supraviețuiți până veți fi salvați.

Cel mai important lucru este voința de a supraviețui.

Detalii complete despre restul training-ului de suprabiețuire si despre ce trebuie să conțină chitul de supraviețuire, vedeți aici.

 

© BGAA of  Romania
Powered by Wild Apricot Membership Software