Business and General Aviation Association of Romania
  • Home
  • News
  • ViaSat lansează ViaSat-2 - serviciu de internet de mare viteză pentru bizjets la NBAA-BACE

ViaSat lansează ViaSat-2 - serviciu de internet de mare viteză pentru bizjets la NBAA-BACE

18 Oct 2017 10:38 AM | Anonymous

Fluxul rapid de mare viteză și planurile mari de date vor fi disponibile de acum, cu upgrade-uri ulterioare.

ViaSat va lansa în curând serviciul ViaSat-2, permițând cabinelor voluminoase bizjets să asigure viteze de conectare mai mari utilizatorilor în zbor. Serviciul este un upgrade la sistemul deja competent ViaSat, care oferă acoperire prin satelit cu Ku și Ka.

Compania și-a demonstrat calitățile  la standul său de la NBAA Business Aviation Convention și Expo în această săptămână în Las Vegas. Vizitatorii au putut conversa prin video chat  cu un angajat de la baza companiei din Carlsbad, California, prezentând capacitățile  de videoconferință de mare viteză ale sistemului.

În plus față de videoconferințe, utilizatorii se pot aștepta la  viteze de conectare similare cu cele de la  birou sau de acasă, permițând astfel utilizarea  streaming-ului TV, muzică și film; Conectivitate VPN; navigare pe internet; și capacitatea de a trimite fișiere mari prin e-mail.

Spre deosebire de alte servicii de internet din timpul zborului conexiunea ViaSat nu se degradează cu cât există un număr mai mare de utilizatori, oferind în orice moment servicii de mare viteză în zonele disponibile. ViaSat sustine ca acoperirea acestuia include 90% din cele mai populare rute de zbor din lume, cu acoperire prin satelit sau cu banda Ku. Acoperirea se va extinde și mai mult cu sateliții ViaSat-2 și ViaSat-3, care urmează să fie lansati în 2020.

Terminalul Global Aero Terminal 5510 este compact, ajunge pana la 55 de lire sterline și costă aproximativ 400.000 USD instalat. Modemul este capabil să furnizeze viteze de Internet la fel de rapid ca 1 Gigabit pe secundă. Este disponibil acum și este compatibil cu toate constelațiile satelitului ViaSat, oferind un sistem de probă pe viitor. ViaSat oferă în prezent patru planuri de date cuprinse între 30 GB și 100 GB, toate oferind viteze de până la 16 megabiți pe secundă. Planurile încep de la 7.000 $ pe lună. Până în 2020, vitezele vor crește până la un nivel de neimaginat de 32 Megabiți pe secundă.


© BGAA of  Romania
Powered by Wild Apricot Membership Software