Business and General Aviation Association of Romania
  • Home
  • News
  • JetAVIVA achiziționează Jet Quest, companie care este specializată în vânzarea jeturilor de business folosite Cessna Citation

JetAVIVA achiziționează Jet Quest, companie care este specializată în vânzarea jeturilor de business folosite Cessna Citation

22 Aug 2017 6:02 PM | Anonymous

JetAVIVA a preluat Jet Quest, companie care este specializată în vânzarea jeturilor de business folosite Cessna Citation.


Compania de vânzări a aeronavelor cu turbine JetAVIVA continuă să se extindă pe piața aeronavelor uzate. Doar la un an după ce compania a achiziționat Kansas Aircraft Corporation, care s-a axat pe vânzările de pistoane și turbopropulsii, JetAVIVA a preluat compania Jet Quest - o companie din Georgetown, Texas, specializată în vânzarea jeturilor de business Cessna Citation.

Președintele și CEO-ul JetAVIVA, Cyrus Sigari, a declarat că compania a avut mereu viziunea de a deveni cea mai mare organizație de vânzări din lume. În ultimii ani, s-au făcut mai multe tranzacții în colaborare cu Jet Quest, iar Sigari a constatat că cele două companii erau mai mult complementare, decât direct competitive. Odată cu achiziționarea companiei Jet Quest, JetAVIVA susține că este lider de piață în vânzările aeronavelor Cessna Citation și Embraer Executive Jet.

Cu sloganul  "Life is Short, Fly a Jet", Sigari acordă succesul companiei, concentrându-se pe crearea de soluții pentru potențialii și actualii clienți, nu doar pentru achiziția inițială a unei aeronave, ci și pentru finanțări pe termen lung, instruire, asigurări, managementul activelor și multe altele.

Noua achiziție adaugă, de asemenea, mai multe locații de vânzări pentru companie. JetAVIVA are acum birouri în Kansas City, Kansas; Georgetown, Texas; Los Angeles; New York; Denver; Atlanta; și Madison, Wisconsin.


© BGAA of  Romania
Powered by Wild Apricot Membership Software