Business and General Aviation Association of Romania
  • Home
  • News
  • La ințiativa Aircraft Owners and Pilots Association, ROMATSA a răspuns pozitiv și a lansat harta VFR. Felicitāri și mulțumim pentru efort!

La ințiativa Aircraft Owners and Pilots Association, ROMATSA a răspuns pozitiv și a lansat harta VFR. Felicitāri și mulțumim pentru efort!

08 Aug 2017 12:08 PM | Anonymous

1. La ințiativa Aircraft Owners and Pilots Association, ROMATSA a răspuns pozitiv și a lansat harta oficială VFR.

Tocmai de aceea, Aircraft Owners and Pilot Association of Romania se bucură ca a reușit astfel să aducă un plus de valoare pentru activitatea piloților PPL și de aviație generală.

Informațiile privind harta VFR emisă de RA ROMATSA pot fi găsite pe site-ul www.aisro.ro. La "publications > VFR charts" găsiți hărțile VFR de aerodrom și TMA NAPOC, iar dacă cineva dorește harta VFR România integrală (printată în 4 planșe) accesează același site și completează formularul de comandă accesând "publications > subscribe".  


2. Piloții pot  găsi și  a 4-a editie a hărții VFR, neoficială, editată și lansată de Pilotshop,: Romania Editia 4.0, a fost adăugată și revizuită cu datele informațiilor aeronautice Iulie 2017. 

Harta VFR Romania 1:500.00 este primul proiect independent în acest domeniu în Romania și este prima harta VFR actualizată după mai bine de 5 ani, fiind realizată la inițiativa comună a AROPA și Pilotshop, incluzând cca. 70  de aeroporturi și aerodromuri


Scara: 1:500.000
Dimensiune împăturită: 17 cm înălțime x 12.5 cm lățime
Dimensiune desfășurată: 68 cm înalțime x 100 cm lățime

Poze actuale ale hărții Pilotshop și detalii complete: găsiți aici

 

© BGAA of  Romania
Powered by Wild Apricot Membership Software