Business and General Aviation Association of Romania
  • Home
  • News
  • Aircraft Owners and Pilot Association of Romania și-a desemnat o nouă conducere

Aircraft Owners and Pilot Association of Romania și-a desemnat o nouă conducere

04 Aug 2017 12:24 PM | Anonymous

Aircraft Owners and Pilot Association of Romania, așa cum fac, la un anumit interval de timp, toate organizațiile care se respectă, și-a ales un nou președinte - pe Dl. Halit Ozturkmen, și a făcut acest anunț într-un cadru festiv, la NOR- Sky Casual Restaurant, în SKY Tower la et 36, miercuri, 2 august 2017. Au fost prezenți mai multi membri, dar și parteneri precum Dl. Fanică  Cârnu - Director General Adjunct la ROMATSA și Dl. Dorin Ivascu – Șeful  Regional Air Services.

 

Dl. Halit Ozturkmen a mulțumit tuturor pentru prezență și pentru încrederea pe care i-au acordat-o,  dar și fostului președinte, d-lui Radu Merica, pentru contribuția semnificativă la promovarea și dezvoltarea aviației generale în România. Dl Ozturkmen a mai menționat că „Dl Radu Merica este o persoană importantă pentru aviația din România și că asociația este norocoasă că l-a avut în funcția de președinte până acum.”

Dl. Halit  Ozturkmen a spus că va continua eforturile predecesorului său și își propune să mărească baza de piloți PPL și de aviație generală și să crească avantajele pentru membri purtând negocieri pentru reducere pentru handling, reducere la AVGAS, dar și reduceri în randul companiilor care vând mașini, bijuterii, ceasuri și nu numai.

Dl. Radu Merica va contiuna să fie membru al Aircraft Owners and Pilot Association of Romania și va rămâne aproape de ceea ce se întâmplă privind aviația generală. De asemenea, Cirrus Romania va continua să fie partener de tradiție al Asociației.

Totodată, Dl. Cristian Nevzoreanu a fost ales Vicepreședinte al Aircraft Owners and Pilot Association of Romania și  va contribui, împreună cu membrii și reprezentanții conducerii Asociației la realizarea tuturor obiectivelor propuse.

Aircraft Owners and Pilot Association of Romania are un nou secretariat general prin PRIA Conferences și echipa acesteia condusă de Raluca Voivozeanu, care se va ocupa de organizarea tuturor evenimentelor, târgurilor și întrunirilor, dar și de comunicare și marketing pentru Asociație.

Aircraft Owners and Pilot Association of Romania este o asociație nonprofit care promovează economia, siguranța și popularitatea zborului în România.  Se concentrează pe promovarea și dezvoltarea aviației generale și participă activ la întâlniri pentru modificarea codului aerian, pentru îmbunătățirea și simplificarea normelor, pentru cooperare eficientă între toate organizațiile implicate în aviație.

Cu această ocazie, Asociatia a anuntat că va organiza în această toamnă două evenimente importante:

  • în luna septembrie va organzia un eveniment inedit ce presupune schimb de experiență între piloții PPL și de aviație generală și controlorii de traffic aerian, mai ales cei de la flight info care controlează zborurile VFR. Astfel pliloții pot vedea activitatea din turn, iar controlorii vor merge în zboruri demonstrative cu piloții PPL și de aviație generală.
  • în luna octombrie va organiza un târg destinat aviației generale unde vor avea standuri producătorii de aeronave, spre exemplu Cirrus, Cesna, Diamond, Pipers, dar și producatorii de avioane ultrausoare și scolile de zbor, astfel încât  oamenii să vadă preturi, moedele și cât costă să devii pilot. Va reprezenta un demers important de a face cunoscută aviația generală, dar și de a evidenția beneficiile ei reale către  toată lumea.

La Aircraft Owners and Pilot Association Of Romania credem în munca de echipă și în cooperarea cooperarea cu instituțiile și persoanele implicate în aviație. Credem în evoluție și schimbare

Aviația generală poate salva și vieți, poate imbunați afacerile și poate face timpul liber mai frumos.

Pentru detalii, vă rugam contactați info@aoparomania.ro.

 

© BGAA of  Romania
Powered by Wild Apricot Membership Software