Business and General Aviation Association of Romania
  • Home
  • News
  • Aircraft Owners and Pilot Association of Romania va avea stand la AEROMANIA în 19 august 2017 la Aeroportul Tuzla

Aircraft Owners and Pilot Association of Romania va avea stand la AEROMANIA în 19 august 2017 la Aeroportul Tuzla

26 Jul 2017 1:48 PM | Anonymous

În 2017, Aeromania este dedicat aniversarii a 50 de ani de la primul zbor al piloților AVIASAN de pe Aerodromul Tuzla si cuprinde in programul complex conferința anuală PRIA AVIATION, eveniment de tradiție premium, organizat pentru a doua oară în acest an de PRIAevents, cu sloganul Fly. Experience. Meet. Display. Demo. Fly. Este singurul de agest gen organizat în România  - un weekend luxury ce reunește CEO, președinți, antreprenori, top manageri din mai multe domenii de business, din aviație și din aeroporturi – o reuniune importantă a comunității aviatice și a pasionaților de aviație, a mediului academic și de business din România.

Aircraft Owners and Pilot Association of Romania va avea stand la ediţia a 11-a a show-ului aviatic AEROMANIA și își invită membrii și prietenii să îi viziteze și să se bucure de spectacolul oferit de Aeromania.

Sâmbătă, 19 august, Aeromania face din nou neîncăpător Aeroportul Alexandru Podgoreanu din Tuzla. Cu un istoric de 10 ediţii până în prezent, evenimentul a primit distincţia „cel mai îndrăgit show aviatic desfăşurat pe litoral” în cadrul Galei de excelență – Litoral 2017, organizată anul acesta de AmFostAcolo.ro.

De ce vin 19.000 de spectatori la Aeromania? 
Am căutat răspunsul întrebând fanii Aeromania, dar şi pe pagina de facebook a evenimentului: pentru că este „wow”, „#pieledegaina”, „sensation”, „libertate”, „spectacol”, „energizant”, „curaj”, „magnific”, „adrenalină”, „emoţie”– sunt efecte pe care atât organizatorii – Regional Air Services şi Asociaţia Română pentru promovarea Aviaţiei – cât şi sponsorii şi partenerii le urmăresc de mai bine de 10 ani.

De programul acrobatic la limita imposibilului sunt responsabili: multiplul campion European şi mondial – Jurgis Kairys, Iacării Acrobaţi, Aeroclubul României, Forţele Aeriene Române FOAR şi Statul Major al Forţelor Navale; pentru muzica live îi avem pe Proconsul, Mihai Mărgineanu şi The R.O.C.K.; pentru atmosfera generală, alături de noi este ROCK FM. De transmisiuni live se ocupă Prima TV, în timp ce presa parteneră evenimentului surprinde în paginile sau spaţiile de emisie, cele mai importante momente despre care se va povesti toată vara.

Accesul general este în continuare liber şi se face începând cu orele 14.30. Biletele VIP sau ZBOR VIP se pot achiziţiona de pe www.bilete.ro.

© BGAA of  Romania
Powered by Wild Apricot Membership Software