Business and General Aviation Association of Romania
  • Home
  • News
  • Aircraft Owners and Pilot Association Of Romania participă la conferința PRIA Aviation în 18 august 2017 care va avea loc la Aeroportul Tuzla

Aircraft Owners and Pilot Association Of Romania participă la conferința PRIA Aviation în 18 august 2017 care va avea loc la Aeroportul Tuzla

25 Jul 2017 5:52 PM | Anonymous

Fiind partener tradițional al conferințelor PRIA Aviation, Aircraft Owners and Pilot Association Of Romania, participă și la a doua ediție din acest an PRIA Aviation în 18 august 2017 care va avea loc la Aeroportul Tuzla.


În secolul nostru mixul de aviație și afaceri reprezintă una dintre cele mai importante ingrediente ale creșterii afacerilor.

De aceea, PRIAevents organizeaza acest eveniment premium PRIA Aviation 18-19 august 2017, cu sloganul Fly. Experience. Meet. Display. Demo. Fly. Este singurul de agest gen organizat în România  - un weekend luxury ce reunește CEO, președinți, antreprenori, top manageri din mai multe domenii de business, din aviație și din aeroporturi – o reuniune importantă a comunității aviatice și a pasionaților de aviație, a mediului academic și de business din România.

PRIA Aviation va avea loc în 18 august 2017, la ora 14.00 la Hangar Caffee, Aeroportul Tuzla. A doua zi, pe 19 august, vă oferim locuri la secțiunea VIP la mitingul aviatic AEROMANIA, pe Aeroportul Tuzla. Îți poți lua familia cu tine, să se bucure de acest weekend minunat de aviație.

Prin aviație puteți economisi timp, bani și o mulțime de eforturi pentru afacerea dumneavoastră. Aveți posibilitatea să utilizați aviația generală pentru afaceri, cât și pentru petrecerea timpului liber.

Vei putea afla de la cei care participă despre cât te costă să întreții un avion, să faci cursuri de pilotaj, cum poți să îți iei brevetul de zbor, care sunt taxele de aeroport sau aerodrom, dar și cum a influențat aviația viața lor de business și cea personală.

Vei putea afla ce investiții fac companiile aeronautice pentru inginerii și tehnicienii tineri, câte locuri locuri de muncă au creat până acum companiile din segmentul de aviație în România.

Participând la conferința PRIA Aviation în 18 august 2017 veți beneficia de cele mai importante și mai noi informații despre:

  • Inovație în aeronautică și astronautică
  • Importanța colaborării între companii, universități și studenți
  • Asigurarea celor mai bune oportunități pentru industria aviatică;
  • Cele mai bune modele de avioane de afaceri si privat;
  • Infrastructura aeroportuară,  TVA-ul la cobustibilul pentru aviație, hangare, aeroporturi noi
  • Cele mai noi tehnologii pentru aeroporturi și aeronave;
  • Oportunități de finanțare pentru aviație – pentru aeronave, aeronave de mici dimensiuni și business jet-uri;
  • Cele mai bune opțiuni care deschid rute aeriene pentru toate tipurile de afaceri;
  • Beneficii de afaceri în aviație, oportunități de a utiliza charter, co-proprietari de jeturi de avion;
  • Cum poți deveni pilot de avion și care este rolul asociațiilor și școlilor de aviație?

PRIA Aviation  este singurul eveniment destinat aviației care reunește cei mai importanți leaderi ai industriei aviatice, dar si al mediului de busineess în general, oficialități guvernamentale, reprezentanți ai consiliilor județene, producători şi operatori aerieni, proprietarii de aeronave, chartere, jet-uri și elicoptere, companii care au produse luxury, şcoli de zbor, aerocluburi, furnizori de echipamente şi articole de aviaţie. Nu vor lipsi piloții de aviație de business și de aviație generală, dar și cei care sunt pasionați de aviație.  De asemenea, vor fi prezente la conferință şi industriile conexe prin reprezentanți ai hotelurilor, ai companiilor de închirieri automobile, investitori, companii de asigurări, bancheri, avocați, consultanți, dar și reprezentanți ai mass-mediei.

Astfel, participand la  vei avea ocazia să îi întâlnești pe cei mai importanți oameni din domeniu, să participi la un eveniment interactiv, deosebit, astfel încât la finalul evenimentului să avem trasate idei, soluții și propuneri. Nu în ultimul rând, profită de această ocazie pentru a face networking și a întâlni viitori parteneri sau pentru a menține legătura cu partenerii actuali!

Mai multe detalii, agenda evenimentului PRIA Aviation și modalități de înscriere pentru participare puteți găsi pe http://priaevents.ro/fly-experience-meet-display-demo-fly-2017/

© BGAA of  Romania
Powered by Wild Apricot Membership Software