Business and General Aviation Association of Romania
  • Home
  • News
  • IMPORTANT: Aircraft Owners and Pilot Association of Romania semnalează înca o dată lipsa unor hangare pentru aviația generală pe Aeroportul Băneasa și toate aeroporturile din România!

IMPORTANT: Aircraft Owners and Pilot Association of Romania semnalează înca o dată lipsa unor hangare pentru aviația generală pe Aeroportul Băneasa și toate aeroporturile din România!

28 Jan 2019 5:53 PM | Anonymous

IMPORTANT: Aircraft Owners and Pilot Association of Romania semnalează înca o dată lipsa unor hangare pentru aviația generală pe Aeroportul Băneasa și toate aeroporturile din România. În condițiile de ingheț sau zăpadă, acest sector aviatic este blocat.

 

Într-o țară europeană ar trebui ca Ministerul Transporturilor să se preocupe și de acest segment și să construiască hangare sau să concesioneze teren pentru construcția de hangare.

După cum știți, Aircraft Owners and Pilot Association of Romania își menține eforturile susțiute de a imbunătăți condițiile și legislația pentru aviația generală în România și de a dezvolta permanent acest sector al aviației în țara noastră.

  

© BGAA of  Romania
Powered by Wild Apricot Membership Software