Business and General Aviation Association of Romania
  • Home
  • Aviation BBQ la Strejnic

Aviation BBQ la Strejnic

  • 24 Sep 2016
  • 1:00 PM - 5:00 PM
  • Aerodromul Sterjnic

Registration


Registration is closed

Deoarece sezonul de zbor este aproape incheiat, dorim sa ne bucuram cu totii de ultimul week-end de toamna cu vreme buna, astfel Aircraft Owners and Pilot Association of Romania va invita sa participati, impreuna cu familia si prietenii dumneavoastra, la o petrecere BBQ, sambata 24.09.2016, la Aerodromul Strejnic, incepand cu ora 13.00!

In cazul in care doriti sa veniti cu aeronava, dupa cum stiti prea bine, putem utiliza aerodromul Strejnic doar cu acordul proprietarului. In urma discutiei cu reprezentantii SSAvC, am fost informati ca, fiind o zi de week-end, taxa/aeronava/zi este de 12 euro.

Cu totii vom achita aceasta taxa in avans pentru a evita varianta in care fiecare dintre dvs. ar trebui sa faca un contract cu SSAvC, dar pentru acest lucru este necesar sa ne transmiteti inmatricularea si tipul aeronavei cu care veti sosi si numele pilotului/pilotilor.

In cazul in care doriti sa va asiguram transportul (rutier) dinspre/spre Bucuresti, va rugam sa ne anuntati in timp util, astfel incat sa putem face aranjamentele necesare.

Asteptam confirmarea dumneavoastra si detaliile necesare pentru a obtine aprobarea de aterizare!

© BGAA of  Romania
Powered by Wild Apricot Membership Software